Incompany

Home » Incompany

Training voor uw organisatie

Ik verzorg trainingen en workshops op basis van Geweldloze Communicatie die passen bij de ontwikkelingsbehoeften van uw team. Een workshop duurt een dagdeel. Een training varieert tussen 2- 8 dagdelen, vaak met een of twee weken ertussen.
Aan de workshop/training gaat een intakegesprek met de opdrachtgever vooraf, zodat ik goed op de hoogte ben van wat er leeft in uw team.

‘Inspirerende ervaring!’

Door Bart’s grote zorgvuldigheid met mensen, hun emoties en behoeften, weet hij met de methodiek van geweldloze communicatie een gevoel van veiligheid te creëren waarin dingen gezegd kunnen worden die anders ongezegd blijven. Hierdoor kwam de groep weer op één lijn. Het was een waardevolle en inspirerende ervaring!”​
Gery Groen
Directeur CiEP Training & coaching

‘Een echte aanrader!’

Bart is een geweldige trainer. Met stille opmerkzaamheid begeleidt hij groepen richting verbindend communiceren. Hij is in staat om dit op een zeer kundige en effectieve manier te doen. Hij is een ervaren en compassievolle trainer! Een echte aanrader.
Lot Vegter
Sociaal ondernemer en trainer

‘Super!’

Super was de kennismakingsworkshop. Bart schept een veilige, integere werksfeer met ruimte voor eigen inbreng waarbij de principes van verbindend communiceren direct worden toegepast. Een latente behoefte van mij is zo helder geworden dat ik daar direct mee verder kon afgelopen week. Dank je wel Bart!
Astrid de Vreu
Ambulant Trajectbegeleider