fbpx

Workshop voor uw organisatie

Ik verzorg trainingen en workshops op basis van geweldloze communicatie die passen bij de ontwikkelingsbehoeften van uw organisatie. In een kennismakingsgesprek formuleren we de leervraag. Een workshop duurt een dagdeel. Een training varieert tussen 2- 8 dagdelen, vaak met een of twee weken ertussen. Ik geef de training op uw locatie, of regel een locatie voor u.
Een online-intake gaat vooraf aan de  workshop/training zodat ik goed op de hoogte ben van de persoonlijke leervragen en een beeld heb van de individuele deelnemers.

Door Bart’s grote zorgvuldigheid met mensen, hun emoties en behoeften, weet hij met de methodiek van geweldloze communicatie een gevoel van veiligheid te creëren waarin dingen gezegd kunnen worden die anders ongezegd blijven. Hierdoor kwam de groep weer op één lijn. Het was een waardevolle en inspirerende ervaring!”​

Gery Groen

Gery Groen

Directeur CiEP Training & coaching

Bart is een geweldige trainer. Met stille opmerkzaamheid begeleidt hij groepen richting compassievol communiceren. Hij is in staat om dit op een zeer kundige en effectieve manier te doen. Hij is een ervaren en compassievolle trainer! Een echte aanrader.

Lot Vegter

Lot Vegter

Sociaal ondernemer en trainer

Super vond ik de kennismakingsworkshop. Bart creeert een veilige, integere werksfeer met ruimte voor eigen inbreng waarbij de principes van verbindend communiceren direct worden toegepast. Een latente behoefte van mij is zo helder geworden dat ik daar direct mee verder kon afgelopen week. Dank je wel Bart!

Astrid de Vreuh

Astrid de Vreu

Ambulant Trajectbegeleider

Blijf in verbinding

Je ontvangt maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief met daarin het aanbod en meer over geweldloze communicatie.

Begin chat
1
Hoi, voor vragen kun je me direct appen.
Hoi, voor vragen kun je me direct appen.