1-daagse Mindfulness en Geweldloze Communicatie

In deze dagtraining die wordt gegeven door Bart Landstra (trainer Geweldloze Communicatie) en Remy van Gelder (mindfulnesstrainer) wordt het beste van 2 werelden gecombineerd: Mindfulness en Geweldloze Communicatie.

Mindfulness leert je om meer in het moment te zijn met je aandacht en opmerkzaam te zijn op gedachten en gevoelens, zonder daar direct op te hoeven reageren. Mindfulness leert onze automatische piloot te herkennen en vergroot onze bewuste keuzeruimte. Het herkennen van ons automatische piloot kan enorm van pas komen in onze communicatie. Wanneer communicatie spannend wordt dan kunnen we dichtklappen, verharden of de confrontatie uit de weg gaan. We kunnen leren om aanwezig te blijven bij wat we ervaren. Ook wanneer dat ongemakkelijk is

Geweldloze Communicatie helpt je om contact te maken met wat er in je leeft en woorden te geven aan wat je voelt. Je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor je communicatie, je behoeften te herkennen en deze open en helder te verwoorden naar jezelf en de ander. Door jezelf meer te kunnen uiten in contact met de ander zul je meer verbinding en betekenis ervaren in de relaties die je hebt.

Tijdens deze dag leer je:

  • Mindfulness technieken die je kunt toepassen in contact met de ander..

  • Leer je de basis van een krachtig communicatie-model.

  • Krijg je meer inzicht in jouw stijl van communiceren.

  • Vergroot je je lichaamsbewustzijn in communicatie.

  • Wordt je je bewuster van oordelen die je hebt.

  • Leer je jezelf en de ander meer te aanvaarden.

  • Ben je beter in staat om je gevoelens en behoefte te uiten.

Praktische informatie

Kosten:
€ 120 BTW vrij (voor particulieren)
€ 190   BTW vrij (voor de zzp-er)
€ 280 Btw vrij (organisaties)

Dit is inclusief trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch. Mochten de kosten je belemmeren om mee te doen, neem dan toch contact op, om samen te zoeken naar een oplossing die voor ons beide werkt.

Datum & tijd

Zaterdag 22 februari
Tijd : 10.00 tot 16.00 uur

of

 
vrijdag 27 maart
Tijd : 10.00 tot 16.00 uur

Locatie

De Verdieping

Kanonsdijk 7 , Groenekan (Utrecht)